ANKARA / ÇANKAYA - İMKB Alpaslan İmam Hatip Ortaokulu

Etkinlik Çalışmaları 2023-2024

Okulumuzda yapılan etkinlik çalışmaları

May

Okulumuzda belli aralıklar ile yapılan deneme sınavlarında başarılı olan öğrencilerimiz ödüllendirilmiştir. Başarılarının artarak devam ettirmeleri temennisiyle...

Ara

Kas

9/11/2023 tarihindeDin Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimizin önderliğinde okulumuzda "Gazze'ye Yardım Kermesi düzenlenmiştir. Emeği geçen öğrenci, veli, öğretmen, idareci ve desteklerini esirgemeyenlere teşekkür ederiz.

Kas

Yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi. Yarışmaya katılan öğrencilerimize katılım belgesi verilmiştir. Tebrik eder, başarılar dileriz.

May

Okulumuz bahçesinde 2. Bahar Şenliğimiz velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin organizasyonu ile gerçekleştirilmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Yapılan çekilişlerle bisiklet ve diğer hediyeler sahiplerine teslkim edilmiştir.

Ara

Öğrenciler için Çocuk Diyabeti konulu seminer düzenlenmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yönelik dikkat ve odaklanmaya yönelik motivasyonu artırmak amacıyla çalışmalar yapılmıştır. Bu kapsamda bilgilendirici seminerler verilip, dikkat ölçen videolar izletilip testler uygulanmıştır. Ayrıca öğrencilerimizin dikkat ve odaklanma seviyelerini artırmak amacıyla sınıflar düzeyinde satranç turnuvaları düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimiz ve katılan öğrencilereimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzun idareci, öğretmen ve öğrencileri Diyanet İşlerini ziyaret etmişlerdir. Diyanet İşleri Başkanı sayın Prof.Dr. Ali Erbaş ziyarette bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz.